Match norge ann mari olsen sex

match norge ann mari olsen sex

Spurte Emil og gjett hvilket svar jeg fikk tilbake. Jeg fikk vel egentlig bare et blikk, haha. I dag har vi hatt besøk hele dagen, skulle nesten trodd jeg hadde annonsert åpent hus. Nååå skal jeg ta meg en lang dusj og se om jeg kan få vekk fotballkampen på tv. Foreløpig ingen bading på meg her i Norge. Og trooo meg, jeg har hatt lyst. Men ikke nok til at jeg syns det har vært verdt det når jeg må ha med meg lille S og alt mulig annet. Det blir nok flere stranddager på oss neste år, tenker jeg — om vi skulle være like heldige med sommeren.

Jeg er uansett SÅ glad for å ha en terrasse, det er ekstra magisk med en liten baby. Blir fort en del turer inn og ut, hehe. Nå har jeg endelig fått ut fingeren og bestilt nytt spisebord, samt et UV-telt til Sander. Så slipper jeg å måtte forflytte han rundt ettersom solen beveger seg. Ellers kan jeg meddele at tiden der han sov timer i strekk på dagtid er forbi. Nå er han våken og nysgjerrig mesteparten av dagen, selv ute på tur. Tidigere pleide han å sove hele trilleturen, uansett hvor lang den var.

Så nå er det nye rutiner her hjemme, og vi har begynt med å legge han ca Da sover han til jeg står opp rundt , som regel med 1 eller 2 mating er i løpet av natten.

Babyswaddleren som jeg har snakket så varmt om er nå lagt bort — den føltes plutselig for liten — men vi merket faktisk ikke noe forskjell av å slutte med den. Så han var visst ikke så avhengig av den som jeg trodde likevel. Så det er jo bra. I dag har jeg kost meg ute på Nesodden sammen med Viktoria, Kaja og Andrea. Og våre 5 barn: Faktisk ikke så kaotisk som det kanskje kan høres ut. Plutselig var man blitt mamma og har flere andre venner som er mammaer, det er helt vilt hvor fort tiden går.

Det er nøyaktig ett år siden jeg drakk mer enn et glass vin  forlovelsesfesten til Emil og meg , og i morgen er det sommerfesten til Stylista. Som gravid hadde jeg regnet med at jeg kom til å være mer gira på å kunne drikke igjen enn det jeg kjenner nå. Hadde det ikke vært for at det er så mange jeg kjenner som skal dit ville jeg heller blitt hjemme.. Det blir jo bare noen timer og mest sannsynlig sover han hele tiden jeg er borte, og Emil er jo hjemme.

Men det blir rart å ikke bare kunne gå inn på soverommet og se på han når jeg vil. Jeg gråter av hver episode!!! Fotballcup i den varmen her.. Haha — jeg har så mange minner fra da jeg spilte fotball som liten pappa var trener på laget og skulle sikkert ønske at jeg hadde litt interesse for det. Og drikke saften som jeg hadde med meg.

Jeg var nok dessuten den som oftest fikk ballen midt i ansiktet, rettere sagt smelt i brillene og jeg var ikke flau over å gråte heller. Jaja, det er en her i huset nå som synes fotball er livet og det er morsomt å se hvor flink han har blitt!! Ser på youtube-filmer og øver seg på dribling dagen lang. SÅ digg å ha en ordentlig bra serie å følge med på igjen! Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som holder på å smelte bort i denne tropevarmen?

Ikke for å klage. Men vi har kjøpt både vifte og aircondition, hengt opp laken foran vinduene på den ene siden i huset og likevel har jeg vært nødt til å rømme ut i skyggen, eller campe nede i tv-stuen. Det er heldigvis deiligere temperatur på soverommene!

Glad ikke planløsningen var motsatt. Uansett — denne uken har vært fin! Jeg startet mandagen med å føle meg relativt uggen og binge tv-serier frem til Emil kom hjem fra jobb med god samvittighet, og ellers har jeg vært mye på farten med Sander. I går tok vi bussen inn til byen kl 10 og dro ikke hjem igjen kl Har foreløpig ikke skjedd så altfor ofte at vi er ute såpass lenge i strekk men det gikk så bra, selv om han ikke sover i nærheten like mye på dagtid som for bare noen uker siden.

Angret kanskje litt  på at jeg tok bussen hjem i rush-tiden og vi var 3 stk med barnevogner så jeg måtte stå hele veien — men herregud. Heller det enn å parkere bil inne i byen. Det er ikke fullt så ille. Jeg har forresten laget en makeup-tutorial på hvordan jeg sminker meg på kun 5 minutter looken under i samarbeid med bareMinerals — den kan du sjekke ut her!

Jeg må forresten anbefale den nye mascaraen deres, Lashtopia heter den — det er virkelig den BESTE jeg noensinne har prøvd. Jeg hater å bruke lang tid med mascara, og denne sparer meg for så mye tid, dessuten blir resultatet bedre enn alt annet.

Jeg tør jo ikke prøve meg på vippeserum fordi jeg er redd for alt som kan forårsake irritasjon, kanskje ikke så rart med tanke på hvor vanvittig store allergireaksjoner jeg fikk den tiden jeg brukte vippeextensions. En ting som forresten er veldig uvant for meg er hvor lite stress jeg har i livet mitt akkurat nå.

Jeg har egentlig bare ett ordentlig mål hver dag og det er at Sander skal ha det best mulig. Foreløpig har det jo gått veldig fint, jeg trodde aldri at disse elleve første ukene med baby skulle være «enkle». Det føles helt tabu å si det!! Som om det er for godt til å være sant — men det er sikkert en kombinasjon av at 1 — jeg var forberedt på at han skulle skrike masse trodde alle nyfødte gjorde det og 2 — at han er heldig som ikke har det vondt!

Jeg har fått så mange kommentarer om at det sikkert kommer til å bli mer utfordrende etterhvert — og jeg tror på ingen måte at det kommer til å være like lett alltid. Det er jo mange faser man skal gjennom, og sikkert noen perioder som kommer til å være fryktelig slitsomme. Men så langt er jeg så takknemlig for disse elleve ukene. Dere får minne meg på det senere hvis jeg klager… Det er jo ikke min fortjeneste — det er flaks, og jeg tror ALDRI i verden vi kommer til å være like «heldige» med neste.

Jeg føler meg så takknemlig som får være hjemme med han og kose meg hver dag, det skjer så mye nytt hele tiden. Dere som har barn — når begynte de å le for første gang? Det gleder jeg meg til! Men her kommer et ordentlig oppsummeringsinnlegg! Jeg husker jeg syntes det var helt overveldende med alle disse listene angående hva man trengte..

Men jeg kom jo i mål til slutt, så kan gjerne dele vår liste med dere. Så kjøp gjerne størrelser større enn hva du bruker som gravid. Så sørg for å ha noen bh-er som er myke og komfortable. Lindex og Glammom har flere fine. Det levde jeg i. Det er kopper som man plasserer inne i selve bh-en, som samler opp melken. Med luftehull til å bruke på dagen, og uten luftehull dersom du skal sove med dem om natten. Anbefaler å bruke dem uten luftehull på natten sier kanskje seg selv… — der failet jeg nemlig helt - Masse ammeinnlegg og ullinnlegg Viktig!!

Et lite tips er å hente ut gratis babypakker hos bla. Kiwi, Apoteket og Rema — der får du med en del. Det gjorde ikke jeg, men det skal jeg garantert gjøre neste gang!

Det er så mange som anbefaler ulike salver og kremer, så det er egentlig bare å prøve seg frem. Jeg syntes Purelan var veldig klissete, men mange elsker den.

Jeg endte til slutt opp med å synes at Brulidine var det som hjalp best. Jeg får angst av å tenke på den pumpen nå, men jeg er glad jeg hadde kjøpt det inn i forkant. Jeg hadde den elektriske fra Medela. Jeg vil bare opplyse om at det finnes for en grunn, og at jeg selv gjerne skulle hatt dette liggende hjemme da jeg hadde det på mitt jævligste. Det kan absolutt være redningen for vonde sår under ammingen, men det kan visst også føre til dårligere melkeproduksjon og kanskje også «sugeforvirring» hos babyen.

Vi har testet en del ulike merker på bleier og nå kjøper jeg alltid Libero. Det får man gratis i butikk, selve refill-posene koster jo litt. Vi har Tommee Tippee! Tar kjempelite plass når det slås sammen! Noen river eller biter dem av, men vi har brukt babysaks og det har gått helt fint. Vi bruker det hele tiden! Den er enkel å bære rundt til andre rom om han sover oppi den. Den vi har er fra BabyBjörn — veldig fornøyd med den!

Hvis han er våken når vi skal spise, så liker han godt å sitte i denne. Favorittspillere har hun også, og det spørs om ikke kona til Ryan Giggs ville likt at en av de hotteste damene i Norge vi ga henne en Men det skjer denne sesongen, første tur er bestemt og det blir mot Bolton i Januar. Også har jeg planer om å få med meg hvertfall en til denne sesongen.

Ann Mari var etter det vi ikke har lest i Se og Hør forlovet tidligere. Nå er hun etter sine egne opplysninger singel. Altså en singel, fotballinteressert fotomodell. Er totninger så treige?

Det er jo likevel stjerne i boka om gutten holder med United! Blogging er også noe Ann Mari, som så mange medsøstre driver med.

Hennes blogg finner du her. Det blir det som foregår i livet mitt, og det er veldig mye rart og forskjellig. Alt fra jaktturer, shopping, fotball, modelloppdrag og festligheter!

Vi har lest på forsiden av FHM vi kikker aldri inne i bladet at de har fått en ny sex-ekspert.

.

Meet russian ladies naughty chat

Match norge ann mari olsen sex

Topps match attax swingers trondheim I actually gonna dedicate a blog post about that, he's a local lad and all. We need to replace Valencia and if Shaw is not under Mourinhos plan, sell him and get a new left. Men faen heller, vi match stavanger pule da ikke som City og Chelsea! Og med Middlesbrough som motstander skulle man jo tro at det er en enkel sak for et lag som United, men jeg er langt fra sikker. Du har kanskje en interesse for biler, men majoriteten av jenter ser det som kun et fremkomstmiddel. En vakker dag skal jeg cashe det inn igjen!